ΓΑΜΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ

ΓΑΜΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ

Ενώ τα περισσότερα ζευγαρια προτιμούν τους ζεστούς καλοκαιρινους μήνες για να τελέσουν το μυστήριο του γάμου , οι χειμωνιάτικοι γάμοι εχουν πολλά πλεονεκτήματα που ισως να μην τα ειχατε σκεφτεί εως τώρα!

Απο τον μήνα Μάϊο εως το Σεπτέμβριο θεωρειτε high σεζον για τους γάμους . Τα περισσοτερα ζευγάρια αναζητούν μια ημερομηνία με τις λιγότερες πιθανότητες για βροχή και κακό καιρό για το event τους με αποτέλεσμα να παρακαλάνε στην κυριολεξία για μια ελευθερη ημερομηνία τόσο στην εκκλησία της επιλογής τους όσο και στο χώρο δεξιώσεων .

Η ημερομηνία

Μεσα στο χειμωνα η επιλογή της ημερομηνίας ειναι αρκετά πιο ευκολη και τις περισσοτερες φορές τα ζευγάρια διαλέγουν κάτι συμβολικό , όπως την ημερομηνία του πρώτου ραντεβού , την επισημη ημερα της εναρξης του δεσμού τους αλλά και τα γενέθλιά τους!

Χιόνι την ημέρα του γάμου

Εαν ανήκετε στους τυχερούς οπου την ημέρα του γάμου σας ρίξει χιόνι ο φωτογράφος σας έχει ενα εκπληκτικό πλεονέκτημα να βουτήξει τις γαμήλιες φωτογραφίες σας στη χειμωνιάτικη ατμοσφαιρα του τοπίου.

 

Boho χειμωτικός γάμος

Δεν υπάρχει καλυτερο υλικό για να δουλέψει μία νύφη το boho γάμο της από την χειμωνιάτικη ατμόσφαιρα. Κεράκια ρεσο και απλότητα με απλά λευκά λουλουδάκια ως διακήσμηση κάνουν το γάμο σας ξεχωριστό χωρις να έχετε ξοδέψει μια περιουσία.

Budget και χειμωνιάτικος γάμος

Με πλεονέκτημα ότι δεν έχετε να ανταγωνιστείτε το 90% των ζευγαριών που παντρευονται αυτη τη χρονιά μπορείτε να κλείσετε το κέντρο διασκέδασης , το φαγητό ακόμα και την ενοικίαση του νυφικου σας σε τιμές εως -30% πιο φθηνά από έναν καλοκαιρινο γάμο

Ταξίδι του μέλιτος

...Και γιατι να μην ξοδέψετε αυτο το 30% που κερδίσετε από την επιλογή σας να παντρευτείτε μέσα στο χειμώνα, στο ταξίδι του μέλιτος σε ενα εξωτικό μερος όπως η Ταυλάνδη ; Με πακετα ακρως ελκυστικά μέσα στο χειμώνα έιναι ενας προορισμός που εχει αναδεικτεί παγκοσμιως ως τοπ honeymoon destination.