ΟΡΟΙ ΧΡΗΣHΣ

Νομικοί όροι χρήσης 

Παρακάτω τίθενται οι νομικοί όροι κάτω από τους οποίους παρέχουμε τα προϊόντα που προβάλλονται στον ιστότοπο www.nifikopapoutsi.gr. Παρακαλούμε όπως διαβάσετε τους όρους χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο μας σημαίνει ότι συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους και συνθήκες .Σε περίπτωση που δεν συμφωνείτε με τους όρους μη χρησιμοποιήστε τις υπηρεσίες του ιστότοπου μας .

 

Πληροφορίες σχετικά με εμάς 

Το www.nifikopapoutsi.gr  είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης των προϊόντων μέσω του Διαδικτύου της νόμιμης εταιρείας με την επωνυμία   "ΕΙΡΗΝΗ ΛΕΟΝΤΑΡΗ - NIFIKO PAPOUTSI GR ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ " εφεξής  χάριν συντομίας, NIFIKO PAPOUTSI GR  που εδρεύει στον Ωρωπό Αττικής, Απόλλωνος και Ορφέως 4  (ΑΦΜ: 116096734 / Δ.Ο.Υ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ).

Η παράθεση των όρων που διέπουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις της NIFIKO PAPOUTSI GR ως ιδιοκτήτριας του ηλεκτρονικού καταστήματος που βρίσκεται στην διεύθυνση www.nifikopapoutsi.gr  προς όλους εσάς που θα επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες του για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας στην αναζήτηση και απόκτηση των προϊόντων που επιθυμείτε να αγοράσετε από το κατάστημά της.

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του «www.nifikopapoutsi.gr » διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις, καθόσον η χρήση και η περιήγηση σας στην ιστοσελίδα www.nifikopapoutsi.gr  συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

 Σε κάθε περίπτωση η εταιρεία μας διατηρεί το απόλυτο δικαίωμά της να τροποποιήσει, ανανεώσει ή αναβαθμίσει οποτεδήποτε και χωρίς προηγούμενη καθ’ οιονδήποτε τρόπο ειδοποίηση του χρήστη-καταναλωτή – μέλους της ιστοσελίδας www.nifikopapoutsi.gr .

Επίσης η εταιρεία μας διατηρεί το απόλυτο δικαίωμά της να τροποποιεί τίς τιμές πώλησης των προϊόντων της οποτεδήποτε και χωρίς προηγούμενη καθ’ οιονδήποτε τρόπο ειδοποίηση του χρήστη-καταναλωτή .

Τέλος, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα οποτεδήποτε, αναιτιολόγητα και χωρίς προηγούμενη καθ’ οιονδήποτε τρόπο ειδοποίηση του χρήστη να ματαιώσει, να αναστείλει ή να τερματίσει τη λειτουργία της ιστοσελίδας. 

 

ΑΓΟΡΕΣ

Διαδικασία Αγοράς

Σκοπός μας είναι η εξυπηρέτησή σας μέσα από μια απλή, γρήγορη, ασφαλή και ευχάριστη διαδικασία συναλλαγής: Πλοηγηθείτε στο www.nifikopapoutsi.gr , επιλέξτε τα εμπορεύματα που σας ενδιαφέρουν και επιθυμείτε να αγοράσετε Προσθέστε τα στο «ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ»  κάνοντας κλικ στο σχετικό εικονίδιο  ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ  το οποίο είναι ενιαίο για όποια αγορά και αν πραγματοποιήσετε κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψής σας στο www.nifikopapoutsi.gr. Με τον τρόπο αυτό δημιουργείτε την παραγγελία σας. Στη συνέχεια, ακολουθήστε τα βήματα της σύντομης διαδικασίας πληρωμής προκειμένου να ολοκληρώσετε την αποστολή της παραγγελίας σας, αφού πρώτα συμπληρώσετε στα ανάλογα πεδία τα απαραίτητα στοιχεία σας που ζητούνται. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας παραγγελίας θα λάβετε από εμάς ένα ενημερωτικό e-mail με την επιβεβαίωση λήψης της παραγγελίας σας.

 

 Διαθεσιμότητα προϊόντων

Στην περίπτωση που κάποιο από τα εμπορεύματα που παραγγείλατε δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, η παραγγελία σας δύναται να καθυστερήσει πέραν του χρονικού ορίου των 15 εργάσιμων ημερών, μέχρι να βρεθεί το είδος.

Εάν κάποιο είδος της παραγγελίας σας χαρακτηριστεί σαν ελαττωματικό ή είναι σε έλλειψη, τότε η παραγγελία σας θα εκτελεστεί μερικώς και θα σας αποσταλούν τα υπόλοιπα εμπορεύματα της παραγγελίας σας, μαζί με ενημερωτικό σημείωμα σχετικά με την μερική εκτέλεση της παραγγελίας.

Αν το είδος που δεν δύναται να αποσταλεί είναι το μοναδικό της παραγγελίας σας, τότε ακυρώνεται η παραγγελία και σας αποστέλεται σχετικό ενημερωτικό email. 

Εάν το είδος που ακυρώθηκε είχε πληρωθεί με κάρτα μόλις ακυρωθεί η παραγγελία, δρομολογείται η επιστροφή της αξίας του στο αντίστοιχο μέσο πληρωμής.

Ακύρωση παραγγελίας

Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο θελήσετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας μετά την καταχώρησή και ολοκλήρωση της στο www.nifikopapoutsi.gr θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών  μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@nifikopapoutsi.gr

Πολιτική Απορρήτου  

 

 

 

 

 Συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε στο πλαίσιο των εξής νομικών βάσεων:

  • Έννομου συμφέροντος όπως απαιτείται για την εκπλήρωση των παρεχόμενων υπηρεσιών
  • Νομικής Υποχρέωσης για την συμμόρφωσή μας με τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς
  • Δικής σας συγκατάθεσης, την οποία μπορείτε να ανακαλέσετε στο πλαίσιο των δικαιωμάτων σας

 Για παράδειγμα, όταν πραγματοποιείτε αγορές, επικοινωνείτε με τις υπηρεσίες εξυπηρέτησης καταναλωτών μας, ζητάτε να λαμβάνετε νέα, δημιουργείτε λογαριασμό, συμμετέχετε σε διαγωνισμούς μας, ή αλληλεπιδράτε με ή χρησιμοποιείτε τους Δικτυακούς Τόπους μας. 

Αυτά τα προσωπικά δεδομένα περιλαμβάνουν τα εξής:

  • Στοιχεία επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένου ονόματος, email, αρ. τηλεφώνου, ταχυδρομικής διεύθυνσης και διεύθυνσης χρέωσης
  • Στοιχεία σύνδεσης και λογαριασμού, συμπεριλαμβανομένου ονόματος χρήστη, κωδικού πρόσβασης και μοναδικού αναγνωριστικού χρήστη
  • Προσωπικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένου φύλου, πόλης και ιστορικού αγορών
  • Στοιχεία πληρωμών ή πιστωτικών καρτών
  • Προσωπικές προτιμήσεις, όπως ο κατάλογος επιθυμιών σας, καθώς και προτιμήσεις σχετικά με το μάρκετινγκ και τα cookies.

Στο σημείο αυτό επισημαίνεται ότι έχετε την ευθύνη της ακρίβειας των δεδομένων που μας παρέχετε.

Κρυπτογράφηση & Ασφάλεια

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.nifikopapoutsi.gr χρησιμοποιεί την τεχνολογία SSL (Secure Sockets Layer). Το συγκεκριμένο πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites). Με αυτή την τεχνολογία, κάθε στοιχείο που καταχωρείτε στο site μας κρυπτογραφείται/κωδικοποιείται πριν βγει online, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους.

 

Επιλέγοντας να μη λαμβάνετε Επικοινωνίες Marketing 

Αν έχετε λογαριασμο με το www.nifikopapoutsi.gr μπορείτε  να επιλέξετε να μη λαμβάνετε επικοινωνίες marketing. Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας  χρησιμοποιώντας τα στοιχεία.

.