ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΕΙΣ

Νομικοί όροι χρήσεις 

Παρακάτω τίθενται οι νομικοί όροι κάτω από τους οποίους παρέχουμε τα προϊόντα που προβάλλονται στον ιστότοπο www.nifikopapoutsi.gr. Παρακαλούμε όπως διαβάσετε τους όρους χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο μας σημαίνει ότι συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους και συνθήκες .Σε περίπτωση που δεν συμφωνείτε με τους όρους μη χρησιμοποιήστε τις υπηρεσίες του ιστότοπου μας .

 

1. Πληροφορίες σχετικά με εμάς 
 1. Ο ιστότοπος www.nifikopapoutsi.gr λειτουργεί με τη νομική εταιρική αρχή sole trader. Η βάση του ιστότοπου www.nifikopapoutsi.gr είναι το Ηνωμένο Βασίλειο στο Βόρειο Γιορκσάιρ (North Yorkshire) και υπόκειται στους Βρετανικό νομικό και εταιρικό δίκαιο όπως το καθορίζει η Αυτού μεγαλιοτητα Της .
 2. Ο ιστότοπος έχει επίσημη ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας info@nifikopapoutsi.gr 
2. Υπηρεσίες και διαθεσιμότητα 
 1. Σε ορισμένες περιπτώσεις που οι παραγγελίες των πελατών μας δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν άμεσα από το υπάρχων στοκ τα προϊόντα μπορεί να απεσταλθουν από τους προμηθευτές μας απευθείας χωρίς τη διαμεσολάβηση μας και λειτουργούμε ως affiliate partner  . Στη περίπτωση αυτή το η συσκευασία μπορεί να διαφέρει. Κατά την περίπτωση λειτουργία υπό τη νομική αρχή  του affiliate partnership δεν αναγνωρίζουμε νομικές υποχρεώσεις επιστροφής η αλλαγής προϊόντος πέραν της εκούσιας βοήθειας. 
 2. Πολιτική Απορρήτου  

  Συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε στο πλαίσιο των εξής νομικών βάσεων:

  • Έννομου συμφέροντος όπως απαιτείται για την εκπλήρωση των παρεχόμενων υπηρεσιών
  • Νομικής Υποχρέωσης για την συμμόρφωσή μας με τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς
  • Δικής σας συγκατάθεσης, την οποία μπορείτε να ανακαλέσετε στο πλαίσιο των δικαιωμάτων σας

   

  Για παράδειγμα, όταν πραγματοποιείτε αγορές, επικοινωνείτε με τις υπηρεσίες εξυπηρέτησης καταναλωτών μας, ζητάτε να λαμβάνετε νέα, δημιουργείτε λογαριασμό, συμμετέχετε στις εκδηλώσεις ή διαγωνισμούς μας, ή αλληλεπιδράτε με ή χρησιμοποιείτε τους Δικτυακούς Τόπους μας. 

  Αυτά τα προσωπικά δεδομένα περιλαμβάνουν τα εξής:

   • Στοιχεία επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένου ονόματος, email, αρ. τηλεφώνου, ταχυδρομικής διεύθυνσης και διεύθυνσης χρέωσης
   • Στοιχεία σύνδεσης και λογαριασμού, συμπεριλαμβανομένου ονόματος χρήστη, κωδικού πρόσβασης και μοναδικού αναγνωριστικού χρήστη
   • Προσωπικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένου φύλου, πόλης και ιστορικού αγορών
   • Στοιχεία πληρωμών ή πιστωτικών καρτών
   • Προσωπικές προτιμήσεις, όπως ο κατάλογος επιθυμιών σας, καθώς και προτιμήσεις σχετικά με το μάρκετινγκ και τα cookies.

  Στο σημείο αυτό επισημαίνεται ότι έχετε την ευθύνη της ακρίβειας των δεδομένων που μας παρέχετε.

 3. Κρυπτογράφηση & Ασφάλεια

  Χρησιμοποιούμε μια ποικιλία τεχνικών και οργανωτικών μέτρων ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένων εργαλείων κρυπτογράφησης και επαλήθευσης ταυτότητας, με σκοπό τη διατήρηση της ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων σας. 

   

  Επιλέγοντας να μη λαμβάνετε Επικοινωνίες Marketing 

  Αν έχετε λογαριασμο με το NifikoPapoutsi.gr μπορείτε  να επιλέξετε να μη λαμβάνετε επικοινωνίες marketing. Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας  χρησιμοποιώντας τα στοιχεία.

  ΑΛΛΑΓΕΣ στην Πολιτική Απορρήτου μας

  Η ισχύουσα νομοθεσία και οι πρακτικές μας μεταβάλλονται με τον χρόνο. Αν αποφασίσουμε να επικαιροποιήσουμε την πολιτική απορρήτου μας, θα δημοσιεύσουμε τις αλλαγές στους Δικτυακούς Τόπους μας. Αν πραγματοποιήσουμε ουσιώδεις αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο επεξεργαζόμαστε προσωπικά σας δεδομένα, θα σας αποστείλουμε προηγούμενη ειδοποίηση ή, όταν απαιτείται από τη νομοθεσία, θα ζητήσουμε τη συναίνεσή σας για την υλοποίηση των εν λόγω αλλαγών.