ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ / ΑΛΛΑΓΗΣ

Γενικές Πληροφορίες Επιστροφών και αλλαγών 

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα σας παρέχει τη δυνατότητα επιστροφής του προϊόντος που αγοράσατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από τη μέρα που το παραλάβατε και επιστροφής των χρημάτων της αξίας του.
Για την επιστροφή του προϊόντος επιβαρύνεστε εσεις τα έξοδα αποστολής του.

 

Εάν αποφασίσετε να επιστρέψετε κάποιο εμπόρευμα που αγοράσατε παρακαλούμε ενημερώστε μας μέσω email στο info@nifikopapoutsi.gr αναφέροντας τις παρακάτω πληροφορίες:


•    Ποιος είναι ο κωδικός της παραγγελίας σας
•    Ποια προϊόντα επιθυμείτε να επιστρέψετε
•    Τι επιθυμείτε να γίνει αλλαγή η επιστροφή προϊόντος και χρημάτων 

Οι επιστροφές, αλλαγές ή αντικαταστάσεις εμπορευμάτων γίνονται δεκτές μέσα σε 14 ημερολογιακες ημέρες από τη  ημερομηνία παραλαβής των εμπορευμάτων.

Για την επιστροφή του εμπορεύματος θα λαμβάνεται υπόψη η αξία που αναγράφεται στην απόδειξη αγοράς. 

Προϋπόθεση για επιστροφή είναι τα εμπορεύματα να επιστρέφονται από τον πελάτη στην ίδια ακριβώς άριστη κατάσταση στην οποία παρελήφθησαν, άθικτα και χωρίς καμία φθορά.

Η συσκευασία τους θα πρέπει να είναι αυτή που συνοδεύει κανονικά τα εμπορεύματα σε άριστη κατάσταση - με όλες τις ετικέτες επάνω. Τα εμπορεύματα προς επιστροφή πρέπει να συνοδεύονται από  τα πρωτότυπα έγγραφα/παραστατικά που  συνόδευαν το εμπόρευμα  (π.χ.  απόδειξη λιανικής πώλησης )  . 

Δεν θα γίνονται δεκτά επιστρεφόμενα εμπορεύματα που δεν πληρούν τις παραπάνω βασικές προϋποθέσεις.

✅ Στην περίπτωση παραγγελίας υποδείματος "κατα παραγγελία" - MADE TO ORDER  δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων η αλλαγή προϊόντος

✅ Στην περίπτωση προϊόντος όπου αναγράφεται «ΤΕΛΙΚΗ ΕΚΠΤΩΣΗ»  δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων η αλλαγή προϊόντος  

✅ Στην περίπτωση παραγγελίας ρόμπας προσωποποιημένης και κατασκευασμένη από την αρχή με τα στοιχεία σας δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων ή αλλαγή του προϊόντος 

-Στην περίπτωση δικού μας λάθους στην παραγγελία σας ( αποστολή λάθος προϊόντος  ή ελλατωματικό προϊόν ) έχετε δικαίωμα αλλαγής ή 100% επιστροφής των χρημάτων σας εφόσον μας επιστρέψετε το προϊόν εντός 14 ημερών 

-Δεχόμαστε ακυρώσεις παραγγελιών εντος 24 ωρών . Σε περίπτωση που θέλετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας για οποιοδήποτε λόγω παρακαλούμε ενημερώστε μας το συντομότερο δυνατό .

-Για ακυρώσεις χειροποίητων παπουτσιών μετά από 1 εργάσιμη ημέρα υπάρχει 15 ευρώ κράτηση ακύρωσης .

 Στην περίπτωση αστοχίας ενημέρωσης διαθέσιμου στοκ στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα με αποτέλεσμα πληρωμής προϊόντος που δεν είναι άμεσα διαθεσιμο προς πώληση ο πελάτης αποζημιώνεται με 100% επιστροφης των χρημάτων του με τραπεζικό έμβασμα ή στην κάρτα με την οποία πλήρωσε  .