ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ / ΑΛΛΑΓΗΣ

Γενικές Πληροφορίες Επιστροφών και αλλαγών 

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα σας παρέχει τη δυνατότητα επιστροφής του προϊόντος που αγοράσατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από τη μέρα που το παραλάβατε και επιστροφής των χρημάτων της αξίας του.
Αναλαμβάνουμε τα έξοδα της πρώτης αλλαγής ή επιστροφής της κάθε παραγγελίας, εφόσον επιλέξετε την ACS Courier.

 

Εάν αποφασίσετε να επιστρέψετε κάποιο εμπόρευμα που αγοράσατε παρακαλούμε ενημερώστε μας μέσω email στο info@nifikopapoutsi.gr αναφέροντας τις παρακάτω πληροφορίες:


•    Ποιος είναι ο κωδικός της παραγγελίας σας
•    Ποια προϊόντα επιθυμείτε να επιστρέψετε
•    Τι επιθυμείτε να γίνει αλλαγή η επιστροφή προϊόντος και χρημάτων 

Για την επιστροφή του εμπορεύματος θα λαμβάνεται υπόψη η αξία που αναγράφεται στην απόδειξη αγοράς. 

Προϋπόθεση για επιστροφή είναι τα εμπορεύματα να επιστρέφονται από τον πελάτη στην ίδια ακριβώς άριστη κατάσταση στην οποία παρελήφθησαν, άθικτα και χωρίς καμία φθορά.

Η συσκευασία τους θα πρέπει να είναι αυτή που συνοδεύει κανονικά τα εμπορεύματα σε άριστη κατάσταση - με όλες τις ετικέτες επάνω. Τα εμπορεύματα προς επιστροφή πρέπει να συνοδεύονται από  τα πρωτότυπα έγγραφα/παραστατικά που  συνόδευαν το εμπόρευμα  (π.χ.  απόδειξη λιανικής πώλησης ). 

 

✅ Στην περίπτωση παραγγελίας υποδήματος "κατα παραγγελία" δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων η αλλαγή προϊόντος

✅ Στην περίπτωση προϊόντος όπου αναγράφεται «ΤΕΛΙΚΗ ΕΚΠΤΩΣΗ»  δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων η αλλαγή προϊόντος  

✅ Στην περίπτωση παραγγελίας ρόμπας προσωποποιημένης και κατασκευασμένη από την αρχή με τα στοιχεία σας δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων ή αλλαγή του προϊόντος 

-Στην περίπτωση δικού μας λάθους στην παραγγελία σας ( αποστολή λάθος προϊόντος  ή ελλατωματικό προϊόν ) έχετε δικαίωμα αλλαγής ή 100% επιστροφής των χρημάτων σας εφόσον μας επιστρέψετε το προϊόν εντός 14 ημερών 

-Δεχόμαστε ακυρώσεις παραγγελιών εντος 24 ωρών . Σε περίπτωση που θέλετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας για οποιοδήποτε λόγω παρακαλούμε ενημερώστε μας το συντομότερο δυνατό.

-Για ακυρώσεις κατα παραγγελία παπουτσιών μετά από 1 εργάσιμη ημέρα υπάρχει 15 ευρώ κόστος ακύρωσης.

 Στην περίπτωση αστοχίας ενημέρωσης διαθέσιμου στοκ στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα με αποτέλεσμα πληρωμής προϊόντος που δεν είναι άμεσα διαθεσιμο προς πώληση ο πελάτης αποζημιώνεται με 100% επιστροφης των χρημάτων του με τραπεζικό έμβασμα ή στην κάρτα με την οποία πλήρωσε  .