ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΤΡΟΠΟΣ  ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η εταιρεία ταχυμεταφορών με την οποία συνεργαζόμαστε είναι η ACS COURIER.  
Για όλες τις αποστολές μας παρέχουμε κωδικό αποστολής συστημένου δέματος όπου μπορείτε να παρακολουθείτε τη πορεία του δέματος σας. 
 
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

  • Το κόστος των μεταφορικών είναι 3.90€

  • Για παραγγελίες αξίας άνω των 120€ είναι ΔΩΡΕΑΝ 

Χρόνος παράδοσης της παραγγελίας

Οι παραδόσεις γίνονται κατά τις ώρες παράδοσης των συνεργαζόμενων εταιρειών ταχυμεταφορών σε Ελλάδα και εξωτερικό Δευτέρα έως Παρασκευή. 

Σε περίπτωση αγοράς με τραπεζικό έμβασμα το πληρωτέο ποσό πρέπει πρώτα να εμφανιστεί στο τραπεζικό μας λογαριασμό ο χρόνος αυτός εξαρτάται κάθαρα από την εκάστοτε τράπεζα ,γιαυτο στην περίπτωση αυτή ζητάμε από τους πελάτες μας να στέλνουν αποδεικτικό πληρωμής με φωτογραφία μέσω εμαιλ για την ταχύτερη εξυπηρέτηση τους.

Η εταιρία μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την έγκαιρη και προσήκουσα παράδοση των παραγγελιων ωστόσο διατηρούμε την επιφύλαξη ότι η παράδοση της παραγγελίας σας δύναται να καθυστερήσει σε περίπτωση, ενδεικτικά αναφερόμενες, που (α) διαπιστώθηκε ότι το προϊόν κατά τον ποιοτικό έλεγχο έχει ελάττωμα και πρέπει να βρεθεί προϊόν αντικατάστασης (β) υφίσταται γεγονός ανωτέρας βίας, όπως ενδεικτικά ακραία καιρικά φαινόμενα, απεργίες, ή κάθε άλλο γεγονός έξω από τη σφαίρα επιρροής και ελέγχου μας το οποίο δύναται να επηρεάσει τη μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας, (γ) υπάρχει έλλειψη επαρκούς αποθέματος (stock).

Προκειμένου να ολοκληρωθεί η παροχή της υπηρεσίας αποστολής συναινείτε στη γνωστοποίηση των απαραίτητων στοιχείων σας προς την αντίστοιχη εταιρεία ταχυμεταφορών (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο), ώστε να ολοκληρωθεί η παράδοση.

Σε περίπτωση που τα στοιχεία παράδοσης που καταχωρήθηκαν στη φόρμα δεν είναι σωστά, το nifikopapoutsi.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τη μη παράδοση.