ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Ολα μας τα προϊόντα αποστελονται από την αποθήκη στοκ warehouse μας με έδρα το Ηνωμενο Βασίλειο . Η εταιρεία ταχυμεταφορών με την οποία συνεργαζόμαστε είναι the royal post uk και κατ´επέκταση η acs οταν πλέον το προϊόν σας έχει φτάσει σε ελληνικό έδαφος η οποία έχει ένα από τα μεγαλύτερα και αξιόπιστα δίκτυα διανομής στην Ελλάδα.
Για όλες τις αποστολές μας παρέχουμε κωδικό αποστολής  δέματος όπου μπορείτε να παρακολουθείτε τη πορεία του δέματος σας. 
 

Χρόνος παράδοσης της παραγγελίας

Η επεξεργασία της παραγγελιας σας διενεργείται εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημέρα της λήψης της παραγγελιας σας, με εξαίρεση τις περιπτώσεις μη διαθεσιμότητας των εμπορευμάτων η επισήμων αργιών . 

Η παραλαβή της παραγγελιας σας ολοκληρώνεται από την ημέρα αποστολής του δέματος μεταξύ 5-9 εργάσιμες ημέρες σε αστικά κέντρα και 7-11 εργάσιμες ημέρες σε δυσπρόσιτες περιοχές του Ελλαδικού χώρου.

Οι παραδόσεις γίνονται κατά τις ώρες παράδοσης των συνεργαζόμενων εταιρειών ταχυμεταφορών σε Ελλάδα και εξωτερικό. 

Σε περίπτωση αγοράς με τραπεζικό έμβασμα το πληρωτέο ποσό πρέπει πρώτα να εμφανιστεί στο τραπεζικό μας λογαριασμό ο χρόνος αυτός εξαρτάται κάθαρα από την εκάστοτε τράπεζα ,γιαυτο στην περίπτωση αυτή ζητάμε από τους πελάτες μας να στέλνουν αποδεικτικό πληρωμής με φωτογραφία μέσω εμαιλ για την ταχύτερη εξυπηρέτηση τους.

Η εταιρία μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την έγκαιρη και προσήκουσα παράδοση των παραγγελιων ωστόσο διατηρούμε την επιφύλαξη ότι η παράδοση της παραγγελίας σας δύναται να καθυστερήσει σε περίπτωση, ενδεικτικά αναφερόμενες, που (α) διαπιστώθηκε ότι το προϊόν κατά τον ποιοτικό έλεγχο έχει ελάττωμα και πρέπει να βρεθεί προϊόν αντικατάστασης (β) υφίσταται γεγονός ανωτέρας βίας, όπως ενδεικτικά ακραία καιρικά φαινόμενα, απεργίες, ή κάθε άλλο γεγονός έξω από τη σφαίρα επιρροής και ελέγχου μας το οποίο δύναται να επηρεάσει τη μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας, (γ) υπάρχει έλλειψη επαρκούς αποθέματος (stock).

Προκειμένου να ολοκληρωθεί η παροχή της υπηρεσίας αποστολής συναινείτε στη γνωστοποίηση των απαραίτητων στοιχείων σας προς την αντίστοιχη εταιρεία ταχυμεταφορών (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο), ώστε να ολοκληρωθεί η παράδοση.

Σε περίπτωση που τα στοιχεία παράδοσης που καταχωρήθηκαν στη φόρμα δεν είναι σωστά, το nifikopapoutsi.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τη μη παράδοση.