ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Το Nifikopapoutsi.gr σας προσφέρει τις ακόλουθες επιλογές για τη μέθοδο πληρωμής της παραγγελίας σας:

 ➡️ Με πιστωτικη κάρτα η χρεωστική κάρτα 

Visa, MasterCard, Diners,Amex

Η χρήση της πιστωτικής σας κάρτας η χρεωστικής κάρτας  για τις αγορές σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα nifikopapoutsi.gr είναι απόλυτα ασφαλής καθώς χρησιμοποιούμε μια από τις καλυτερες και παγκοσμίως αναγνωρισμένες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου 

➡️ Μέσω PayPal

Επιλέγοντας πληρωμή με PayPal, σας δίνουμε τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας χρησιμοποιώντας τον ασφαλέστερο και πιο διαδεδομένο τρόπο πληρωμής παγκοσμίως.

Μόλις ολοκληρώσετε τη συμπλήρωση όλων των υπολοίπων στοιχείων που απαιτούνται για την καταχώρηση της παραγγελίας θα μεταφερθείτε αυτόματα στο ασφαλές site της Paypal, από όπου θα έχετε τη δυνατότητα είτε να συμπληρώσετε απευθείας τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας είτε να κάνετε σύνδεση στον ήδη υπάρχοντα Paypal λογαριασμό σας και να χρησιμοποιήσετε με μόλις ένα κλικ τα αποθηκευμένα στοιχεία σας.

Χρησιμοποιώντας το Paypal για τις συναλλαγές σας, δε δίνετε τα στοιχεία των πιστωτικών σας καρτών σε κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα αλλά μόνο στο PayPal.

 

➡️ Mε Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό (έμβασμα)

Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία με έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό.

Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελία παραμένει σε κατάσταση "αναμονής" μετά την καταχώρησή της, εώς ότου επιβεβαιωθεί από το τμήμα λογιστηρίου μας η κατάθεση του ποσού στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό 

Τραπεζα Πειραιώς :

Τράπεζα Πειραιώς
Δικαιούχος Λεοντάρη Ειρήνη
Κωδικός PIRBGRAA
IBAN GR86 0172 0760 0050 7606 4090 377
Αριθμός λογαριασμού 5076-064090-377

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΕΜΑΙL (info@nifikopapoutsi.gr) του εμβάσματος με φωτογραφία άμεσα για την αποφυγή καθυστέρησης της αποστολής σας ! 

Στις πληρωμές μέσω εμβάσματος, η αποστολή της παραγγελίας γίνεται μόνο εφόσον το έμβασμα γίνει με έξοδα αποστολέα και εφόσον στην αιτιολογία του εμβάσματος καταχωρηθεί ο αριθμός της παραγγελίας έτσι ώστε να μπορεί να γίνει ταυτοποίηση.

Όλα τα εμβάσματα πληρωμής πρέπει να γίνονται στο νόμισμα τιμολόγησης του καταστήματός μας , ευρώ EURO €

 

⛔️Δεν προσφέρουμε αντικαταβολή ως μέθοδο πληρωμής⛔️

✅ Όλες οι παραγγελίες πρέπει να έχουν προπληρωθεί στο ακέραιο για την αποστολή του προϊόντος ως προς τον παραλήπτη .